F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Boeken

FRED DOMMELAAR: `HAPPY HALLOWEEN

Dit avontuur van Fred Dommelaar is niet verschenen in de krant. Het is een lang verhaal waarin met een glimlach wordt gespeeld met halloween en sprookjes. Het is in deze uitvoering als special edition verschenen in eigen beheer. Ook weer een hardcover.

FRED DOMMELAAR: DE HOND VAN DE GRAVIN (special edition hc)

FRED DOMMELAAR: DE HOND VAN DE GRAVIN

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. Het eerste lange verhaal, genaamd: de hond van de gravin, is met deze uitgave in eigen beheer als hardcover uitgebracht als special edition. Fred beleeft een spannend avontuur en komt daarbij zelfs in een kasteel terecht. Hoe het afloopt kun je uiteraard beter zelf lezen. Het was het laatste avontuur dat in de Meierij verscheen. De avonturen gingen verder in ‘De MooiBoxtelKrant’.

FRED DOMMELAAR: DE HOND VAN DE GRAVIN

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. Het eerste lange verhaal, genaamd: de hond van de gravin, is integraal uit de krant overgenomen en uitgebracht door uitgeverij Cliché. Fred beleeft een spannend avontuur en komt daarbij zelfs in een kasteel terecht. Hoe het afloopt kun je uiteraard beter zelf lezen. Het was het laatste avontuur dat in de Meierij verscheen. De avonturen gingen verder in ‘De MooiBoxtelKrant’.
ISBN 978-94-92904-29-4

Kort & Prachtig 3

Deze verzamelbundel met ultrakorte verhalen (verhalen van maximaal 99 woorden) is alweer de derde in een reeks waaraan deze keer ook Ferry Segers heeft meegewerkt. Er staan van hem 4 verhalen in.
https://boektiek.ambilicious.nl/volwassenen/kort-en-prachtig-3?limit=100
ISBN 978-94-93275-19-5

FRED DOMMELAAR 0 ‘…IN DEN BEGINNE…’

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. De eerste twee verhalen zijn gebundeld in dit album, uitgebracht door Ferry Segers zelf. Groot was de verrassing toen het boek genomineerd werd voor de gouden wullok in Oostende. De eerste plek ging aan mijn neus voorbij, maar het smaakt naar meer. Omdat de vraag groeide, zijn er 2 nieuwe versies uitgebracht. Een hardcover en een softcover. Beiden zijn te bestellen bij de tekenaar zelf of op beurzen waar hij aanwezig is. Je krijgt bij persoonlijke koop een leuke tekening in het boek. Er wordt hard gewerkt aan meerdere delen van Fred Dommelaar.

FRED DOMMELAAR 0 ‘…IN DEN BEGINNE…’

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. De eerste twee verhalen zijn gebundeld in dit album, uitgebracht door Ferry Segers zelf. Groot was de verrassing toen het boek genomineerd werd voor de gouden wullok in Oostende. De eerste plek ging aan mijn neus voorbij, maar het smaakt naar meer. Er wordt hard gewerkt aan meerdere delen van Fred Dommelaar. Het boek is in beperkte oplage verschenen (50 stuks), genummerd en gesigneerd.

UDO DE UITVINDER

Udo de uitvinder is op 26 juni 2020 uitgebracht door uitgeverij ‘Ambilicious’. Het boek is geschreven door Patrick Visscher en rijkelijk geïllustreerd door Ferry Segers.
Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online te bestellen.
Udo de uitvinder, Patrick Visscher, Freddy Segers | Ambilicious

ISBN 978-94-92551-92-4

GYN & ONGYN

Voor het boek ‘Gyn & ongyn’ van Erik Boss, werd Ferry Segers gevraagd een uitnodiging te tekenen. Dit werd een ooievaar die een boek bezorgt. De tekening viel goed in de smaak, waarop besloten werd om deze ook te gebruiken in een filmpje. Dezelfde tekening staat ook in het boek gedrukt.
Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online te bestellen.
Gyn & Ongyn, Erik Boss | Ambilicious

ISBN 978-94-92551-36-8

Het Vissenmeer

Het Vissenmeer is het eerste boek van Ferry Segers. Het werd uitgebracht bij ‘Boekscout’. Het is een avonturenboek over de vrienden Patrick en Danny en hun reis naar ‘Het Vissenmeer’ en hoe zij weer thuis komen. Met enkele illustraties van eigen hand blijkt al de liefde voor strips. Het boek is niet meer verkrijgbaar, maar er zijn wel plannen om een verbeterde versie hiervan te maken.

ISBN 9789402223606

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén