F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Boeken

FRED DOMMELAAR 0 ‘…IN DEN BEGINNE…’

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. De eerste twee verhalen zijn gebundeld in dit album, uitgebracht door Ferry Segers zelf. Groot was de verrassing toen het boek genomineerd werd voor de gouden wullok in Oostende. De eerste plek ging aan mijn neus voorbij, maar het smaakt naar meer. Omdat de vraag groeide, zijn er 2 nieuwe versies uitgebracht. Een hardcover en een softcover. Beiden zijn te bestellen bij de tekenaar zelf of op beurzen waar hij aanwezig is. Je krijgt bij persoonlijke koop een leuke tekening in het boek. Er wordt hard gewerkt aan meerdere delen van Fred Dommelaar.

FRED DOMMELAAR 0 ‘…IN DEN BEGINNE…’

Fred Dommelaar verscheen sinds 2021 in de Meierij. De eerste twee verhalen zijn gebundeld in dit album, uitgebracht door Ferry Segers zelf. Groot was de verrassing toen het boek genomineerd werd voor de gouden wullok in Oostende. De eerste plek ging aan mijn neus voorbij, maar het smaakt naar meer. Er wordt hard gewerkt aan meerdere delen van Fred Dommelaar. Het boek is in beperkte oplage verschenen (50 stuks), genummerd en gesigneerd.

UDO DE UITVINDER

Udo de uitvinder is op 26 juni 2020 uitgebracht door uitgeverij ‘Ambilicious’. Het boek is geschreven door Patrick Visscher en rijkelijk geïllustreerd door Ferry Segers.
Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online te bestellen.
Udo de uitvinder, Patrick Visscher, Freddy Segers | Ambilicious

ISBN 978-94-92551-92-4

GYN & ONGYN

Voor het boek ‘Gyn & ongyn’ van Erik Boss, werd Ferry Segers gevraagd een uitnodiging te tekenen. Dit werd een ooievaar die een boek bezorgt. De tekening viel goed in de smaak, waarop besloten werd om deze ook te gebruiken in een filmpje. Dezelfde tekening staat ook in het boek gedrukt.
Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online te bestellen.
Gyn & Ongyn, Erik Boss | Ambilicious

ISBN 978-94-92551-36-8

Het Vissenmeer

Het Vissenmeer is het eerste boek van Ferry Segers. Het werd uitgebracht bij ‘Boekscout’. Het is een avonturenboek over de vrienden Patrick en Danny en hun reis naar ‘Het Vissenmeer’ en hoe zij weer thuis komen. Met enkele illustraties van eigen hand blijkt al de liefde voor strips. Het boek is niet meer verkrijgbaar, maar er zijn wel plannen om een verbeterde versie hiervan te maken.

ISBN 9789402223606

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén