F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Ferry Segers in de media

Buiten de wekelijkse strip verschijnt er ook weleens wat over mij in de media. Erg leuk om wat meer over mijn werk te mogen vertellen. En voor de lezer fijn om wat meer informatie te krijgen over wat er komen gaat en wat mij beweegt.

Nadat besloten was dat mijn strip wekelijks in ‘De Meierij’ geplaatst zou worden, volgde een introductie. Deze is te vinden door op de link te klikken onderaan de foto.

Onder de kop: ‘De lange adem van Ferry Segers’ verscheen dit artikel in ‘De Meierij’. Een erg leuk interview met Wendy van Lijssel.

In het Brabants Centrum verscheen dit artikel van Jan Hermens na het verschijnen van Udo de Uitvinder.

Tijdens een bezoek aan de stripwinkel van Tom Mackaaij voor de signeersessie van Ralph Dikmans, werd ik zowaar ook geïnterviewd door Leo Stroeven. Erg leuk en zelfs verschenen op de lokale tv.

Op televisie

Nadat ik ook in Oostende was geweest en er meer media aandacht op mij kwam, werd ik benaderd door de lokale omroep Dommelland. Of ze een item over mij mochten doen. Uiteraard vond ik dat hartstikke leuk. Hieronder vind je het interview.

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén