F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

SUCCESSEN

Als striptekenaar wordt je pas wat serieuzer genomen als je een stripboek uitbrengt. Liefst bij een echte uitgeverij. Als je ook in de krant en/of een (strip)blad gepubliceerd wordt, heb je het goed gedaan.
Tijdens het Kamper Stripspektakel kon ik eindelijk mijn eerste stripboek bij uitgeverij Cliché tonen. Trots op het resultaat. Ondanks dat het deel 1 is, had ik al een boek uitgebracht in eigen beheer, het deel 0. Ook daar ben ik trots op en dat boek is zelfs in hardcover uitgebracht.
Tijdens het Stripspektakel kwam ook een boekje uit van Daan Dapper, niet bedoeld als stripboek maar als statement dat (strip)tekenaars gevraagd wordt om maar even vlug een opdrachttekening te maken. Dezelfde tekening door 18 tekenaars met een verhaal van Paul Reichenbach staan in dit boek. Dus een tweede publicatie (buiten de krantenstrip die nog steeds wekelijks verschijnt).
En dit weekend viel de Jump binnen waar ik deelneem aan de battle. Dit omvatte als opdracht een voetbalstrip. Je kunt erop stemmen en uiteraard liefst op mijn inbreng. Hopelijk mag ik door naar de volgende ronde.
Sowieso krijgt alles een vervolg, gezien mijn volgende boek van Fred Dommelaar, het deel 2, al onderweg is. Er komt dus nog van alles aan waaraan ik met plezier werk en/of gewerkt heb.
Volg mij dus en stem op mij om nog meer van mij te zien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén