F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Dino’s en Fred Dommelaar

Fred Dommelaar beleeft zijn avonturen in Boxtel en omstreken. Boxtel is ook de plek waar het Oertijdmuseum gevestigd is. In het museum vind je fossielen en andere bijzondere zaken. Maar het meest bijzondere zijn de levensechte beelden van dinosaurussen. Als je door het bos loopt, lijkt het alsof je in de oertijd wandelt.
Ook Udo de uitvinder (het boek van Patrick Visscher dat ik geïllustreerd heb) bezoekt het Oertijdmuseum in Boxtel. Bevriend tekenaar Ralph Dikmans, ook wonend in Boxtel, heeft in zijn avonturen van ‘Andersman’ ook het Oertijdmuseum de nodige aandacht geschonken.
Deze week is het de beurt aan Fred Dommelaar voor een eerste kennismaking met de dinosaurussen van het Oertijdmuseum. In ‘De Meierij’ zijn de twee dinosaurussen op de rotonde bij het politiebureau getekend.
Om alle tekeningen en avonturen te kunnen (blijven) volgen, kun je de krant gratis ontvangen (vermits je in Boxtel e.o.) woont. Een andere mogelijkheid is de digitale variant van de krant te lezen. Dit kan op https://www.demeierijboxtel.nl/.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén