F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

K&P3

Toen ik wat serieuzer begon te schrijven, kwam ik er snel achter dat ik teveel wil vertellen. Het show don’t tell was bij mijn nog niet helder. Mede door Inanna van den Berg zag ik in dat het anders moest.
Tijdens het volgen van de Ambilicious schrijversacademie kwam ik terecht bij de facebook groep van schrijven online: Ultra Korte Verhalen. Hierbij is het de bedoeling om met maximaal 99 woorden een verhaal te schrijven. Je kunt het daar plaatsen, waarna feedback gegeven kan worden. Verder wordt er uit de vele geplaatste verhalen een aantal verhalen uitgekozen dat in de wekelijkse top 5 terecht komt.
Het is lastig een verhaal zo kort mogelijk op te schrijven, maar het is me toch gelukt. Sterker nog: ik ben pakweg vijftien keer in de top vijf terecht gekomen, alsmede een vermelding in het (digitale) literaire magazine Alice van Schrijven online.
Toen de eerste bundel gelanceerd werd, ben ik aanwezig geweest. Ik was toen nog niet zo lang bezig met het schrijven van mijn korte verhalen. Bij de tweede bundel is alles aan me voorbij gegaan wegens privéomstandigheden.
Nu wordt er echter gewerkt aan K&P3 (Kort en Prachtig deel 3). Hiervoor heb ik een zestal verhalen uitgekozen. Hiervan zullen maximaal vier inzendingen per schrijver geplaatst worden in de bundel. Een onafhankelijke jury zal bepalen welke verhalen het worden, zonder te weten wie de verhalen geschreven hebben.
Dat ik het wel spannend vind, zal niemand verbazen. Zodra ik meer weet kan ik natuurlijk ook meer vertellen. Het boek staat op de planning om dit jaar te verschijnen. Tevens ben ik bezig met nog een ander project dat hiermee in verband staat, maar daarover later meer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén