F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Rijswijk

Dit jaar zit ik wederom tijdens de stripdagen in de Broodfabriek in Rijswijk. Van de afgelopen beurzen heb ik uiteraard veel geleerd. Helaas nog zonder volwaardig stripboek, maar volgend jaar zal hier verandering in komen. Wel had ik meer materiaal bij en mijn tafel was deze keer minder chaotisch, lees overzichtelijk. Tevens had ik deze keer een banner bij. Hierop ben ik erg trots, omdat hier de tekeningen staan zoals ze de laatste tijd getekend worden. Het oogt op afstand ook al erg leuk. Op de beurs trok het in ieder geval de aandacht. Er was zelfs iemand die een foto maakte van mijn banner.
Met een aantal stripboeken van eigen hand zou het nog mooier zijn, maar ik ben vorig jaar pas voor de eerste keer naar beurzen toe gegaan. Het is altijd je weg vinden, maar dat is overal. In ieder geval ben ik blij met de kansen die me geboden zijn, maar ook de kansen die ik zelf genomen heb. Mijn bucket-list groeit, maar ik kan ook weer veel afstrepen daarvan. Een boek geschreven en uitgebracht, een boek geïllustreerd, een strip in de krant, meegewerkt aan een hommage-album van een groot tekenaar en stripfiguur. Tevens meegewerkt aan een prachtige portfolio met grote tekenaars, een stripje in de Getekende Reep. En dan is het jaar niet eens voorbij.
Er zit nog een leuk iets aan te komen dit jaar. Mogelijk met een uitloop naar volgend jaar en sowieso gaat er volgend jaar weer veel moois gebeuren. Ik kan niet wachten tot ik volgend jaar weer in Rijswijk zit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén