F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Wacom

Onlangs had ik het advies gekregen om meer digitaal te gaan tekenen. Een Wacom is de bom, maar kost ook een aardige duit. Na wat zoeken kwam ik de 16 inch versie tegen waar ik mogelijk wat mee kon doen. Na wat nadenken besloot ik dat ik uiteindelijk dat model te bestellen. Juist op dat moment was er een kortingsaanbieding bij Media Markt. Daar zouden ze misschien dat model ook wel hebben en deze keer wat goedkoper. Een kans die ik natuurlijk niet zou laten liggen. Op de website bleken 2 modellen beschikbaar: de 16 inch en de 22 inch versie. De laatste klonk net wat beter, zeker omdat daar ook nog een ergonomische stand bij zou zitten. ‘Nou, die van mij kostte me los al 500 euro’ kreeg ik te horen. Daarmee was het voor mij duidelijk dat de 22 inch versie veel extra’s bood waar ik wel wat aan zou kunnen hebben. Een boost voor mijn tekenwerk mag ik hopen.
Helaas een tijd niet veel met die Wacom kunnen doen, maar deze week toch mijn eerste stappen gemaakt. Het is wel even wennen, maar het schetsen komt heel apart natuurgetrouw over. Tevens zijn andere mogelijkheden ontstaan wat betreft kleuren e.d.
Ik probeerde een portret en mijn strip. Het lukte beiden redelijk. Een portret ingekleurd viel me erg mee, dus een print zou zeker wat moois moeten kunnen brengen.
Zoals ik wel vaker zal zeggen: wordt vervolgd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén