F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Aalst Stript

Op zondag, 12 september stond ik vroeg op, om samen met maatje Ralph Dikmans naar Aalst (België) te rijden. Een lange, maar gezellige rit. De ontvangst was fantastisch, veel strips en tekenaars. Mijn complimenten aan Bart Soetinck voor de organisatie. Het ontbrak aan niets, er was eten en drinken en het voornaamste ontbrak ook niet: de gezelligheid. We hadden zelfs buikpijn van het lachen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik present was op een stripbeurs. Het was als het ware mijn debuut.
Heel prettige mensen die voorbij kwamen om ook bij mij even te snuffelen. Ook al ben ik pas vorig jaar serieus aan de slag gegaan met mijn tekenwerk, voelde ik me zeer gewaardeerd. Het is voor mij dan ook zeker voor herhaling vatbaar.
Het smaakt sowieso naar meer om te mogen tekenen voor anderen. Liefst zou ik dat alle dagen doen, gecombineerd met schrijven. Het was wel een hakkelend begin, gezien ik nog nooit getekend heb voor publiek, tenzij je familie en vrienden mee gaat tellen. Het ging na een tijdje veel beter en ik begon steeds meer te genieten.
De volgende keer neem ik zeker een banner mee die ik nu nog niet had. En een paar boeken van mijn hand (of waar ik aan heb meegewerkt) zullen ook niet ontbreken.
Het beursboekje beviel de mensen goed, ik heb er nog enkele over die ik bij een volgende gelegenheid mee zal nemen.
Kortom: Aalst Stript kan ik eenieder die strips (en alles hieromtrent) een warm hart toedraagt, zeker aanbevelen. Ik ben er de volgende keer weer bij.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén