F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Kort en Prachtig 3

Toen ik mezelf meer op schrijven ging toeleggen, begon ik met oefenen in minimaal schrijven. Dit deed ik door het schrijven van Ultra Korte Verhalen. Dit zijn verhalen van maximaal 99 woorden. Ze moeten ook nog voldoen aan de voorwaarden dat het een echt verhaal is.
Lange tijd schreef en plaatste ik iedere dag een zogeheten UKV. Toen ik er pas mee begon, verscheen de eerste bundel met UKV’s, geheten: Kort en Prachtig. Bij de lancering was ik ook aanwezig. Wegens privé omstandigheden miste ik het hele proces van deel 2. Maar dit jaar kreeg ik de mogelijkheid om enkele van mijn verhalen in te zenden voor de bundel.
Na een ronde door de redactie was de keuze gemaakt en vier van mijn verhalen zijn uitgekozen om in de nieuwe Kort en Prachtig te verschijnen. Een hele eer. Ik kijk er dan ook naar uit om het boek straks zelf in handen te hebben en te genieten van de korte verhalen van anderen, maar ook van mijn eigen verhalen.
Zodra er meer bekend is zal ik dat zeker melden. Voor zover bekend zal het boek dit jaar nog verschijnen, dus het gaat weer spannend worden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén