F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Fans

Afgelopen week verliep anders dan verwacht. Druk bezig geweest met het klaar maken van mijn boeken voor de drukker. Vanwege mijn nominatie voor de gouden wullok moet ik zorgen voldoende exemplaren te hebben van Fred Dommelaar in den beginne… Helaas ben ik vrijwel uitverkocht. Omdat het genummerde exemplaren zijn, wil ik die exclusief houden. Wel heb ik deze keer hardcovers en softcovers met gelijmde rug laten drukken. Ze zijn nog niet binnen, maar dat zal niet lang duren.
Terwijl ik hiermee bezig was, kreeg ik bericht van van Rene Langens dat hij een fanclub of fangroep wilde oprichten. Uiteraard verleen ik hieraan mijn medewerking. Het is de grootste wens van een artiest om je werk gewaardeerd te zien. Vandaar blij met wat er sinds 2021 op mijn pad is gekomen.
En er is nog zoveel onderweg. Mijn eerste echte album ligt ter inzage bij de uitgeverij. Dat zal het eerste nummer worden, terwijl ik nu een 0-nummer heb. Het liefst zie ik dat in de reeks bij de uitgeverij verschijnen. De hardcover is ook een deel artwork geworden. Hopelijk gaan de fans het leuk vinden om te zien dat ik ook ander teken en schrijfwerk doe, buiten Fred Dommelaar om.
Voor hen die mijn fangroep op facebook niet gevonden kunnen krijgen heb ik de barcode hieronder geplaatst.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén