F€rry S€g€rs

Auteur en illustrator

Gouden wullok

Na bijna een hele maand in Indonesië te hebben verbleven, werd ik bij thuiskomst aangenaam verrast.
Op 1 april (hoe bedenken ze het ook hè?) kwam een mail van de jury die moest beslissen over de genomineerden voor de gouden wullok. En ongelofelijk maar waar: mijn strip van Fred Dommelaar die ik in eigen beheer heb uitgebracht, zit tussen de laatste drie. Vol ongeloof heb ik de dag afgewacht en bevestiging gevraagd. Die kreeg ik wel, maar op 1 april worden vaker grappen uitgehaald. Vanmorgen was het echter nog steeds de realiteit en durf ik het uiteraard wel te delen.
Heel bijzonder om met je eerste stripboek genomineerd te worden en dan ook nog op een heel erg fijne beurs. Vond ik afgelopen jaar al zo bijzonder verlopen, dit jaar heeft nog meer voor mij en mijn fans in petto.
Niet alles kan ik alvast verklappen, maar ik kan het nieuws m.b.t. de gouden wullok niet voor jullie achterhouden.
Wil je er zelf bij zijn, kom dan op 6 mei naar Oostende. Ik ben sowieso altijd beschikbaar voor een praatje en doe mijn best een leuke tekening voor je te maken. Mocht het om wat voor reden niet lukken, dan ben ik altijd wel op een andere beurs te vinden. Uiteraard is 7 mei ook nog een mogelijkheid: ik blijf namelijk een heel weekend in Oostende.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 F€rry S€g€rs

Thema door Anders Norén